Skedsmo Helse og Terapi - Din helse er viktig for oss!
Lille Alven
Om ThetaHealing:
ThetaHealing er en herlig blanding av forskjellige metoder som reading, løse familiemønster, tankemønstre, manifestering, tidligere liv, intuitiv anatomi, DNA aktivering og Metakognitive coachingteknikker. Dette hjelper deg til å kunne oppleve resultater som du aldri trodde var mulig.
Det er ingen religion, men en dyptgående intuitiv og livsveiledende coachende teknikk i samarbeid med energihealende kunnskap som kan helbrede mentalt og fysisk.

Thetahealing skiller seg ut fra tradisjonell healing ved at vi jobber med intuitiv coaching. Det vil si at hvis du kommer med en fysisk plage, så finner vi ut når og hvorfor plagen oppstod og trekker ut de tankemønstrene og trossystemene som ligger i plagen og gir klienten nye løsninger, som igjen gir nye tankemønstre og trossystemer som igjen kan bidra til at den fysiske plagen forsvinner. Det kan også være psykiske plager som frykt, sinne, hat, angst, sjenanse, nervøsitet, destruktive reaksjonsmåter osv… Dette endres på samme måte som ved fysiske plager.

Behandling
Healing: Nærhealing: Foregår ved at du kommer til meg
Fjernhealing: Foregår ved at vi har kontakt over telefon eller skype.Evelyn Floan
Mobilnr: 953 68 771
Mail: evelyn@lillealven.no
www.lillealven.noWebsite Builder drives av  Vistaprint